Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Zamanlar Çukurova 86.Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında büyük beğeniyle

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 4 Mart Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Züleyha Hünkar’ın kanını yerde bırakmayacak! Behice’nin sonu mu geldi?

İstanbul’dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice’nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan’dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha’nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!

Behice ise bir an önce İstanbul’a kaçabilmek için, kulüpten çıkar! Artık Müjgan da yanında olmayınca, panikleyecek ve arkasında pek çok iz bırakacaktır!

FEKELİ VE DEMİR HÜNKAR’IN KATİLİNİN PEŞİNDE!

Müjgan, Züleyha’nın verdiği dosya ile yıkılıp, kendini yine Fikret’in kollarında teselli olurken bulacaktır. O, öğrendikleri ile halasının gerçekten Hünkar’ı öldürüp öldürmediğini düşünürken, tüm Çukurova ise dört bir yandan Behice’nin peşine düşecektir! Züleyha, Demir’in fevri davranacağını düşündüğü için durumdan Fekeli’yi haberdar eder. Ancak kulüpte olan biteni gören Şermin de koşarak Demir’e gidecektir! Yıllarca birbirleri ile düşmanlık eden Fekeli ve Demir bir kez daha Hünkar için aynı amaca koşacaklar! İkisi de Behice’yi bulup katil olduğunu itiraf ettirmek için yollara düşerler ama farklı yollar seçecektirler.