Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhan Sakallı: “Fuarlar, Kitapların Okurlarla Buluşma Mekânı”

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nda edebiyatseverlerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, “Kitap fuarları yazarlar ile okurların buluşmasına vesile olan en önemli mekânlardan bir tanesi. Burası da gerçekten çok geniş ve büyük bir fuar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı; yüzlerce yayınevi ve yazar ile binlerce kitabı edebiyatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği fuarın 7’nci gününde AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, “Maraş Şiir Atlası” konulu söyleşi ve imza günü etkinliğinde Kahramanmaraşlılarla bir araya geldi. Yazar Tayyip Atmaca ve Şair Yasin Mortaş’ın da konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte Kahramanmaraş’ın edebiyat potansiyeli, Kahramanmaraşlı usta şair ve yazarlar ile kitap fuarlarının önemi farklı açılardan ele alındı. AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, söyleşi etkinliği sonrası kitaplarını okurlar için imzaladı.

Çok Geniş ve Kapsamlı Bir Fuar

Söyleşi ve imza günü etkinlikleri sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, “Kitap fuarları yazarlar ile okurların buluşmasına vesile olan en önemli mekânlardan bir tanesi. Burası da gerçekten çok geniş ve kapsamlı bir fuar. Kitabı, yazarları, şairleri ve yayınevlerini Kahramanmaraş halkıyla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.