Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karatutlu’dan Kahramanmaraşlılara Teşekkür ve Seçilen Milletvekillerine Tebrik

Karatutlu’dan Kahramanmaraşlılara Teşekkür ve

Karatutlu’dan Kahramanmaraşlılara Teşekkür ve Seçilen Milletvekillerine Tebrik!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinin 2. Sırasından Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, seçim sürecinde kendisiyle sahada çalışan ekip arkadaşlarına ve Kahramanmaraşlı seçmenlere teşekkür ederek, 28. Dönemde TBMM’de Kahramanmaraş’ı temsil etme hakkı kazanan milletvekillerini tebrik etti. 

Yeni dönemde bir partinin değil Kahramanmaraş’ın milletvekili olacağını ifade eden Karatutlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Karatutlu, “Benim siyasi anlayışımda milletvekili adaylarının partisi olur, milletvekilinin partisi olmaz. Çünkü seçildikten sonra edeceğimiz, ettiğimiz yeminde de anayasada da hizmet vatandaş için yapılır. Ben de inşallah meclisteki yeminimizden sonra parti rozetini çıkartıp ay yıldızlı bayrağımızın rozetini takıp şehrime ve ülkeme hizmet edeceğim. Bir partinin milletvekili olarak değil; Kahramanmaraş’ın milletvekili olarak milletimizin bize verdiği sorumluluğu yerine getireceğim. Dolayısıyla şehrimizden milletvekili seçilen diğer arkadaşlarımızla parti gözetmeksizin uyum içinde çalışacağım.” dedi. 

Yorucu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ancak daha yorucu bir hizmet sürecinin başında bulunduklarını belirten Karatutlu, yüklendiği sorumluğun bilincinde olduğunu ve Kahramanmaraşlıların güvenini boşa çıkarmamak için var gücüyle çalışacağının mesajını verdi. 

“ARKADAŞLARIMIZIN GAYRETLERİ ALLAH’IN DA TAKDİRİYLE SEÇİMLERDE MUVAFFAK OLDUK”

Karatutlu, şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin geleceği için hayati bir öneme sahip olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini geride bıraktık. Ama vatandaşlarımızın bize yüklediği sorumluluk itibariyle uzun bir hizmet döneminin de başındayız. Malumunuz üzerine Deva Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın olurları, Millete İttifakı bileşenimizin en önemli halkası Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş’ımızın Atom Karınca’sı Sayın Ali Öztunç ve teşkilatının gayretleriyle DEVA, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti’nin ortak adayı olarak CHP listesinin 2. sırasından Kahramanmaraş Milletvekili Adayı gösterildim. CHP Kahramanmaraş teşkilatlarının koordinasyonunda; DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti teşkilatlarının özverili çalışması, her koşulda yanımda durarak moral ve güç veren ailem, bana inanan ve desteklerini esirgemeyen sevdiklerimin gayretleri ve Allah’ın da takdiriyle seçimlerde muvaffak olduk.” 

KAHRAMANMARAŞLILARA TEŞEKKÜR, SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNE TEBRİK!

Bazen üzücü, bazen yorucu, bazen tebessüm ettiren ama hep Kahramanmaraş kaygısıyla seçim çalışması yürüttüklerini kaydeden Karatutlu, şöyle konuştu: “Bu yorucu ve zorlu süreçte seçim koordinasyon ekibimizden sandık müşahitlerimize kadar bu başarının altında emeği olan; DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcılarımıza, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç’a, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Esat Şengül’e, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Ahmet Zor’a, Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Muharrem Çevik’e, DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Yakup İncegül’e, Demokrat Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Hasan Yılmaz’a ittifak dahilindeki partilerimizin ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarına, Kahramanmaraş’ta sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz koşturan değerli milletvekili adaylarımıza, kıymetli ailem ve oylarıyla bu kutlu görevi bize layık gören gerek Kahramanmaraş’ta gerekse gurbetteki hemşehrilerime, tarafsız bir duruş sergileyerek seçim sürecine katkıda bulunan basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bununla birlikte halkımızın teveccühü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehrimizi temsil etme hakkı kazanan Sayın Vahit Kirişci, Sayın Ömer Oruç Bilal Debgici, Sayın Mevlüt Kurt, Sayın Tuba Köksal, Sayın Mehmet Şahin, Sayın Ali Öztunç ve Sayın Zuhal Karakoç Dora’yı tebrik ediyor; birlik ve beraberlik içinde şehrimizin menfaatinde buluşacağımız bir hizmet dönemi geçirmeyi temenni ediyorum.”

“BİR PARTİNİN DEĞİL; KAHRAMANMARAŞ’IN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM!”

Açıklamasında adil temsil vurgusu yapan Karatutlu, şunları kaydetti: “Benim siyasi anlayışımda milletvekili adaylarının partisi olur, milletvekilinin partisi olmaz. Çünkü seçildikten sonra edeceğimiz, ettiğimiz yeminde de anayasada da hizmet vatandaş için yapılır. Ben de inşallah meclisteki yeminimizden sonra parti rozetini çıkartıp ay yıldızlı bayrağımızın rozetini takıp şehrime ve ülkeme hizmet edeceğim. Bir partinin milletvekili olarak değil; Kahramanmaraş’ın milletvekili olarak milletimizin bize verdiği sorumluluğu yerine getireceğim. Dolayısıyla şehrimizden milletvekili seçilen diğer arkadaşlarımızla parti gözetmeksizin uyum içinde çalışacağım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunu baz alarak olabildiğince kucaklayıcı bir tutum sergileyeceğim. İnşallah 28. Dönem Milletvekilliğimizde edelerimizin ve bacılarımızın gür sesi olacak, onların hak ettiği ve taleplerin hayata geçmesi için var gücümle mücadele edeceğim. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını hep beraber saracak, şehrimizi ele ele vererek ayağa kaldıracağız. “

Karatutlu, “Diğer yandan milletvekili seçildikten sonra bizzat ziyaretimize gelen, telefonla arayan, sosyal medyadan ulaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimin hemen akabinde yapılan itirazlarda, sürecin yoğunluğundan kaynaklı telefondan ve sosyal medyadan herkese dönüş yapma imkânım olmadı. Bu nedenle dönüş yapamadığım vatandaşlarımızın da affına sığınıyorum. Ben bir kez daha 14 Mayıs seçimlerinin ve 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminin ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, Cenab-ı Hak’tan hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesini temenni ediyorum. Yüreği Kahramanmaraş için atan herkese sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.