Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

La Roche Posay               

30 yılı aşkın süredir

30 yılı aşkın süredir hizmet veren La Roche Posay tecrübesi sayesinde tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, kullanıcı beklentilerini karşılayabiliyor ve farkındalık yaratabiliyor. Dünya çapında 25.000 dermatolog tarafından tavsiye edilen bu marka kesinlikle kullanıcıların gözdesi. Marka cilt bakımı, yüz bakımı, güneş bakımı, saç bakımı, anne bebek ve makyaj kategorilerinde yüzlerce ürünü ile geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Sizin ve ailenizin ihtiyacı olan ürünler için kategorileri araştırarak ideal ürünü kolayca seçebilirsiniz.

La Roche Posay Hangi Ürünleri Barındırır?

 La Roche Posay, Fransız merkezli bir marka, L’Oréal Group’un bir üyesidir. Marka, kullanıcılarına cilt kozmetik bakım ürünleri ve tüm cilt tiplerine uygun ürün seçenekleri sunmaktadır. Yüz ve vücut bakımı söz konusu olduğunda her cildin farklı beklentileri olduğunu bilen marka, farklı formülleri ayrı serilerde sunuyor. La Roche Posay’ın Effaclar serisi yağlı ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Bu seride kremler, temizleme jelleri, tonikler, serumlar ve yağlı cilt peelingleri gibi ürün seçenekleri bulunmaktadır.

La Roche Posay Hangi Cilt Tiplerinde Tercih Edilir?

Lipical serisi kuru ve iltihaplı ciltler için ürün seçenekleri sunar. Cicaplast serisi onarıma yardımcı olurken, Toleriane Sensitive serisi hassasiyeti yatıştırmaya çalışır. Çeşitli seriler altında, La Roche posay ürünler çok kuru ciltlerden yağlı ciltlere, kırışıklık problemlerinden yara izlerine kadar birçok cilt problemini destekleyecek ürün seçenekleri sunuyor. La Roche Posay ürünlerine          https://www.recete.com/la-roche-posay/ sitesinden ulaşabilirsiniz.