Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lierac Çatlak Kremi 

Lierac çatlak kremiürünleri, genellikle

Lierac çatlak kremiürünleri, genellikle kilodaki ani değişiklikler, hamilelik, hormonal değişiklikler ve diyet gibi faktörlerin neden olduğu vücut çatlakları sorunlarına yönelik hedefli bakım sağlar. Lierac çatlak kremi serisi, başta çatlak azaltıcı kremler ve çatlak önleyici jel ürünler olmak üzere bitkisel ürünlerden oluşur. Aslan pençeleri, sarmaşık ve kırık kıvırcık saç kompleksinden oluşan fitrastil, hücre içi kolajen üretimini artırarak çatlamayı önler. Hamilelikte bile güvenle kullanabilirsiniz. 

Lierac Çatlak Kremi ile Vücut Çatlaklarına Son

Dermatologlar bu yazıları kabul etmeseler de ilk bakışta doğru görünüyorlar. Cilt, büyüyen vücuda yetişmek için gerilmez. Hormonlarda oluşan değişimler sonucunda özellikle hamilelik döneminde çatlak görünümü çok daha fazla olur. Sadece kadınlarda değil erkeklerde de çatlak oluşumu söz konusu olabilir. Bu ürün her yaş ve cinse uygundur. Uygun kullanım koşullarında ve talimatlara göre uygulama yapıldığında gözle görülür şekilde çatlak oluşumunun yok olmasını sağlar.

En yaygın yer vücudun yağlı kısmıdır. Karın, baldırlar, göğüs, sırt, özellikle alt sırtta oluşur. Lierac çatlak kremi çeşitlerine https://www.welldermo.com/lierac-catlak-kremi adresinden ulaşabilirsiniz.