Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehrül-Emin Adayı Güngör Kahramanmaraş’ı Karış Karış Geziyor

Güne, sabahın erken saatlerinde

Güne, sabahın erken saatlerinde rızkının peşinde koşan Köy Garajı esnaflarını ziyaret ile  başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl ve İlçe teşkilatı ile  birlikte Köy Garajı esnaflarının ve hemşehrilerilerinin taleplerini dinleyip ve onlarla hasbihal eden Başkan Adayı Güngör sorunların çözümü noktasında bütün güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güngör kendisini Köy garajı esnaflarının büyük teveccühü ile karşılamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde Cumhur ittifakına oy istedi.Başkan Adayı Güngör daha sonra Kafkas kültür derneğini ziyaret etti.

‪Birlik ve beraberliğin güzel örneklerinin teşkil edildiği Kafkas Kültür Derneğini Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte ziyaret eden Başkan Adayı Hayrettin Güngör hemşehrilerimiz Ata dede dostlarımıza nazik karşılamaları için yürekten teşekkür ederim. dedi.