Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
AHMET SANDAL

BOYKOT BİR SİLAHTIR

BOYKOT BİR SİLAHTIR / O SİLAHLA SİYONİSTLERİ VUR

Siyonistlere para kazandırtmayın ve para kazandırtıp daha da azdırtmayın. Evet, bu yazımda bu hususa dikkat çekiyorum.

Evet, ekonomik güçleri ile azgınlığını sürdüren siyonistler, her bir dolarları ve euro’ları ile seni can evinden vurmaktadır Ey Müslüman! Bilinçli ol ve Sevgili Peygamber Efendimizin (asm) yolunda yürü.

Boykot bir silahtır. Boykot silahını asırlar öncesinde, Mekke döneminde müşrikler Müslümanlara karşı uyguladılar. Önce bunu belirtelim.

Sevgili Peygamber Efendimizin (asm) peygamberliğini yalnızca kendileri şahsi planda kabul etmemekle kalmayan o zamanki Mekke’nin şımarık ve kibirli zenginleri, Nübüvvetin 5. yılından sonra, baskı ve eziyetlerini daha da artırdılar. O zamanki Mekkeli müşrik zenginler İslamiyet’in yayılmasını önlemek üzere “Haşim oğullarının barış teklifini kabul etmemek, onlara acımamak, kız alıp-vermemek, mal alıp satmamak, konuşmamak, görüşmemek, evlerine girmemek” üzere bir boykota başladılar. O boykotun maddelerini içeren bir metni yazarak ve mühürleyerek Kâbe’nin duvarına astılar.

O boykot yılları mü’minler açısından oldukça şiddetli geçmişti. Boykot bir topluluğu ekonomik açıdan güç ve zor durumda bırakmak için uygulanan bir taktiktir.

Sevgili Peygamber Efendimiz (asm) “düşmanın silahı ile silahlanın” buyurmaktadır.

Gün geldi, gün geçti, bir boykot ve ekonomik açıdan düşmanları zorda bırakmak ve onları bir dar alana hapsetmek taktiğini Sevgili Peygamber Efendimiz (asm) Mekke döneminden sonra Medine’de Devlet tesis ettikten sonra, Yahudilere karşı uygulamıştır. Rebîulevvel 4/Ağustos 625 tarihinde Nadîroğulları isimli Yahudi aşiretinin üzerine yürüyen Hazreti Peygamber (asm) onları kuşatarak önce antlaşmaya davet etti. Fakat Yahudiler buna yanaşmadıkları gibi, Müslümanlara ok ve taş atmaya başladılar. Bunun üzerine Müslümanlar, Sevgili Peygamber Efendimizin (asm) emri ile bir savaş taktiği olarak Nadîroğulları’na ait hurma ağaçlarını kesmeye başladılar. Hazreti. Peygamber (asm) on beş gün süreyle Yahudilerin kalelerini kuşatma altında tuttu. Hiçbir yerden yardım alamayan Nadîroğulları, teslim olmak zorunda kaldı. Eğer onlara karşı boykot ve kuşatma taktiği uygulanmasaydı ve Yahudiler serbestçe ticaret ve alışveriş yaparak, hurmalıklarından da serbestçe gelir elde ederek bırakılmış olsalardı, onları zaptetmek ve kalelerini fethetmek mümkün olmazdı. Hurmalıkları zarar gören ve ekonomik hayatları felce uğrayan Yahudiler mağlup oldular.

Aynı taktiği günümüzde de uygulamak şarttır. Dünya 7 Ekim 2023 tarihinden beri bir görülmemiş vahşete tanık olmaktadır.

Zalim Yahudi siyonist İsrail, Filistin’de çoluk çocuk demeden, yaşlı genç dinlemeden ve kadın erkek ayırmadan insanları katletmektedir. Siyonistler Gazze’ye acımasız bir şekilde bomba yağdırmaktadır. Öyle fütursuz ve öyle alçakça işlet yapmaktadır ki siyonist terörist İsrail, tarafsız görev yapan gazetecileri dahi katletmekte ve savaş ahlakına asla riayet etmemektedir. Sivilleri dahi gözünü kırpmadan öldüren siyonist İsrail’e karşı her türlü tedbiri almak zorunda kalan Dünya’nın hakperest adaletli insanları en çok da “boykot” tedbirini almalıdır.
Siyonizm ve Yahudiler boykot edilmelidir. Malları satın alınmadığı gibi, hiçbir yerde o adamların muhatap alınmaması gerekir. Yahudiler diplomaside ve tüm uluslararası ilişkilerde dışlanmalıdır. O siyonistler “adam yerine konulmamalıdır.” Sırf diplomaside dışlanma yetmez. Yahudiler ve tüm Siyonistler ekonomide de dışlanmalıdır.

Boykot bir silahtır ve o silahla Yahudiler vurulmalıdır. Gerçekten bu silah çok etkilidir.

Nasıl ki tarihte, İslam’ın ilk devirlerde Medine Dönemi’nde Yahudileri ekonomik ambargo ile yola getirip hizaya soktuysak, aynısını bu devirde de yapmalıyız.

Bu hususta herkesi dikkatli olmaya ve boykot ederek Yahudilere karşı tedbirli olmaya çağıran bir şiirim aşağıdadır. Ardından da Yahudilerin mallarından uzak durmak için bazı Yahudi markalarının isimlerini belirtip herkesi o markalardan uzak durmaya ve o markalara ait ürünleri almamaya çağıracağım.

YAHUDİLERİ BOYKOT

Filistin’de Gazze’de görülmemiş zulümler.
Yahudi Siyonistlerce işlenen cürümler.
Dünya’nın gözü önünde masum ölümler.
Buna karşı geliştir Ey Müslüman çözümler.

Yahudilerin mallarını satın alma.
Sakın ha sakın, pişman olup darda kalma.

Şunları asla unutma, et bir kenara not.
Onlar seni görmek ister basit bir ot.
Anla artık sen değilsin bir robot.
Onlara karşı gerek, büyük bir boykot.

Siyonistlerin mallarını satın alma
Sakın ha sakın, etrafına acı haber salma.

Tarihe bak, özüne dön, sen esas, asilsin.
Uyanık olmazsan eğer, basit bir fasılsın.
Ey Müslüman sen en birinci, sen en asılsın.
Her tarafa, her duvara, şunlar asılsın.

Yahudilerin mallarını satın alma.
Sakın ha sakın, yüzüne leke, kara çalma.

Birlik içinde olmazsan aklın şaşar.
Birlik içinde olan her zorluğu aşar.
Öylece, mutlu ve huzur içinde yaşar.
Haydi, haydi kurtuluş için bunu başar.

Siyonistlerin mallarını satın alma.
Sakın ha sakın, onların tuzağına dalma.

Uzak durmamız gereken, tuzaklarına düşmememiz gereken ve ürünlerini satın almamamız gereken Yahudiler markalarından bazıları:
Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Giorgio Armani, Lee, Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Coca Cola, Pepsi, Sprite, Fanta, Schweppes, Air Wick, Ajax, Aldays, Alo, Ariel, Axe, Calgon, Carrefour, Cif, Clear Clit Bang, Colgate Dettol, ove Elidor, Head & Shoulders, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal, Lux, Max Factor, Nıvea Omo, Oral-B, Palmolive, Pantene, Prima, Rejoıce, Prima, Protex, Rejoice, Rexona, Rinso, Sensodyne, Viecnetta Vileda, Vanish, Vaseline, Veet. Mastercard, Union Pay, Visa, Algida, Nestle, Alarko, Unilever, Vakko ve Lipton.
İnşallah hepimiz Müslümanlar olarak bilinç ve azim sahibi oluruz ve Filistin’de ve özellikle Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinden beri, 1 aydır “taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmamak için” azgın bir halde saldırganlığını sürdüren siyonist İsrail markalarından uzak durur ve ürünlerini satın almayız.
Siyonistlerde para ve güç olmazsa, zulüm yapmaya imkan da bulamazlar. Öyleyse o siyonist teröristlere silah alacak para verme Ey Müslüman! O parayla o azgınlar seni öldürüyor. Bu kadar saf olma.
Ahmet SANDAL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER